Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Elliniko Chat Room Greek Chat http://greek-chat.tk/











To Kalitero Elliniko Chat Room bite kai esis stin parea mas !!! Twra ...
=  Site :  http://www.greek-chat.tk/  
=  Site : http://greekchat.do.am/
www.greece-chat.tk  cam web cam chat room oroi xrisis chat greek videochat online admin Armianchik

Diavaste tous Orous xrisi apo edw : http://greekchat.do.am/index/0-2    http://greekchat.do.am/blog Blog Chat Forum kante egraf isto greek caht Twra ao edw ! http://greekchat.do.am/forum Dite ola ta forum Mas :) Kai alla ginetai kai esi admin diloste rew simetoxi gia na sas dialeskoume !!1

Όροι Χρήσης Greek-Chat.tk


Όροι χρήσης του GreekChat.do.am


 http://greekchat.do.am/information.png  Το greekchat.do.am διατηρεί χώρους παροχής υπηρεσιών συνομιλιών σε πραγματικό χρόνο στο Internet σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους που αυτό τάσει.

http://greekchat.do.am/error.png  Οι επισκέπτες / χρήστες των σχετικών υπηρεσιών οφείλουν να τηρούν τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και ευπρέπειας και να μην προβαίνουν σε παράνομες,ανήθικες ή προσβλητικές διατυπώσεις.

http://greekchat.do.am/info.gif  Το greekchat.do.am σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται κατά οποιονδήποτε τρόποn τις εκφραζόμενες σε αυτούς τους χώρους προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις.

http://greekchat.do.am/user.png  Οι επισκέπτες / χρήστες των σχετικών υπηρεσιών διατηρούν το δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας στις απόψεις τους.

http://greekchat.do.am/cross.pngΤο greekchat.do.amr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει ή να αποβάλλει κάποιο επισκέπτη / χρήστη των σχετικών υπηρεσιών σε περίπτωση που λάβει γνώση για την παράβαση των κατωτέρων όρων.

http://greekchat.do.am/cross.pngΑπαγορεύεται η είσοδος και η εγγραφη χρηστών κάτω των 10 ετών. Για ανήλικους 10-14 απαιτείται η συγκατάθεση του γονέα. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες αυτοβούλως εγγραφούν και επισκεφτούν το chat, το greekchat.do.am  δεν φέρει κάποια ευθύνη, εάν παρόλα αυτά αποφασίσουν μόνοι τους οι  χρήστες να μπορούν στο chat τότε διαβάστε το παρακάτω κείμενο.



Προστασία Ανηλίκων

Οι υπηρεσίες του greekchat.do.am απευθύνονται σε  παιδιά που είναι πάνω απο 15 ετών και που έχουν πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα. Η ραγδαία όμως εξάπλωση του Internet αποτελεί μία αναμφισβήτητη πραγματικότητα με συνέπεια ολοένα και περισσότερο οι νεαρότερες ηλικίες να χρησιμοποιούν το Internet για να αποκτήσουν πρόσβαση στην παγκόσμια γνώση, ιστορία και επικαιρότητα και όπως είναι φυσικό να δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για τον καινούριο χώρο με τον οποίο εξοικειώνονται.

Το greekchat.do.am προειδοποιεί τους γονείς, ότι όπως σε κάθε πηγή αστείρευτων πληροφοριών έτσι και στις σελίδες του, μπορεί να συναντήσουν περιεχόμενο ακατάλληλο για ανηλίκους.


http://greekchat.do.am/tips.gif Το greekchat.do.am προσπαθεί όσο αυτό είναι εφικτό να προστατεύει τους χρήστες του, πολύ περισσότερο δε τους ανηλίκους, κατά την επίσκεψή τους στις σελίδες του και για το λόγο αυτό, σε κάθε ενότητα ή υπηρεσία που μπορεί να περιέχει υλικό ακατάλληλο, προσβλητικό, απρεπές, ενοχλητικό, βίαιο, παραπλανητικό κλπ έχει τοποθετήσει σχετικές προειδοποιήσεις προς τους χρήστες (η προσπέλαση των οποίων γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του χρήστη).

Το Greek-Chat.gr συνιστά στους γονείς να φροντίζουν ώστε τα παιδιά να μην αποκτούν πρόσβαση στο Internet χωρίς την ανάλογη καθοδήγηση και επίβλεψη, γιατί όπως και ανωτέρω αναφέρθηκε, το Greek-Chat.gr δεν είναι δυνατό να ελέγχει τις πληροφορίες που διακινούνται στους servers του (ηλικίες χρηστών). Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες επισκεφτούν σελίδες και συναντήσουν ακατάλληλο περιεχόμενο, η ομάδα του Greek-Chat.gr συνιστά στους ανήλικους να ενημερώνουν τους διαχειριστές του chat ή τους συντονιστές του chat για οποιαδήποτε μορφή ακατάλληλου υλικού.

Υπογραμμίζουμε  οτι ζητούμε από τους επισκέπτες / χρήστες του ιστοχώρου μας εάν  διαπιστώσουν ακατάλληλο υλικό είτε κατα την έννοια που ήδη περιγράψαμε  είτε κατα την έννοια που οι ίδιοι δίνουν στον όρο "ακατάλληλο", να  ενημερώνουν τους διαχειριστές του chat ή τους συντονιστές του chat για  οποιαδήποτε μορφή ακατάλληλου υλικού.


http://greekchat.do.am/cross.png Απαγορεύεται η αποστολή εξωτερικών διευθύνσεων από άλλα chat και οποιασδήποτε μορφής διαφήμισης ή δυσφήμισης. (Εκτός του youtube.com & wikipedia.org ή οποιαδήποτε άλλη   ιστοσελίδα που περιέχει πληροφορίες.) Απαγορεύεται η αποστολή εξωτερικών διευθύνσεων από άλλα chat και οποιασδήποτε μορφής διαφήμισης ή δυσφήμισης. Όλα τα άλλα link επιτρέπονται


http://greekchat.do.am/cross.png Απαγορεύεται οποιουδήποτε είδους προσβλητικές, υποθέσεις και μπηχτές, χυδαίες, ρατσιστικές εκφράσεις προς όλους τους χρήστες του chat , πορνογραφικό υλικό ή να χρησιμοποιείτε το chat για αποστολή οποιουδήποτε είδους παράνομο υλικό.


http://greekchat.do.am/cross.png Απαγορεύεται οποιαδήποτε βρισιά στους χρήστες του chat στο δημόσιο δωμάτιο, δεν θα υπάρχει ελαστικότητα σε κανέναν χρήστη, θα γίνετε  ban.


http://greekchat.do.am/cross.png Απαγορεύεται το flooding. Δεν  κάνουμε flooding στην κεντρική οθόνη. Flood είναι όταν ένα μέλος  επαναλαμβάνει την ίδια πρόταση και την εμφανίζει συνεχόμενα στο main ή  ακόμα και όταν γράφει μικρές προτάσεις πατώντας συνέχεια το Enter

http://greekchat.do.am/cross.png Απαγορεύεται στο δημόσιο δωμάτιο να γράφετε τηλέφωνα ή ονοματεπώνυμο, το email σας και το facebook επιτρέπεται .

http://greekchat.do.am/cross.png Απαγορεύεται στο δημόσιο δωμάτιο να δείχνουμε τα προσωπικά μας μηνύματα χωρίς την συγκατάθεση και των 2 προσώπων και φυσικά του διαχειριστή.

http://greekchat.do.am/cross.png Απογορεύεται η είσοδος με nicknames που αφορούν την διαχείριση ( όπως mod, moderator, admin, administrator, webmaster κλπ) και με τα ονόματα που έχουν οι mod (τα ονόματα που έχουν δηλώσει στο σύστημα)


http://greekchat.do.am/cross.png  Απογορεύεται η είσοδος με υβριστικά nicknames προς τους χρήστες σε αυτήν την περίπτωση θα γίνετε kick από το chat.

http://greekchat.do.am/cross.png Μπορούμε ανά πάσα στιγμή να απαγορεύσουμε την χρήση της υπηρεσίας σε οποιονδήποτε και αυτό είναι στην κρίση των διαχειριστών. (μόνο από την Μικαέλα και τον Μάνο)


http://greekchat.do.am/tips.gif  Χρησιμοποιώντας αυτό το chat room για να προωθήσουν τον δικό τους δικτυακό τόπο ή την επιχείρησή σας δεν επιτρέπεται και κάνοντας κάτι τέτοιο ο λογαριασμό σας θα απαγορεύσουμε την χρήση της υπηρεσίας αμέσως.



http://greekchat.do.am/info.gif  Αυτό το chat room δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παράνομους σκοπούς ή για την υποστήριξη παράνομων δραστηριοτήτων. Επίσης, διατηρούμε το δικαίωμα να συνεργαστούμε με τις δικαστικές αρχές, ή οποιαδήποτε ζημιωθέντες τρίτους κατά τη διερεύνηση των τυχών ποινικών ή αστικών παράνομων δραστηριοτήτων   http://greek-chat.tk/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου